De loopbaan van je leven

Als medewerker ben je net zo goed ondernemer. De ondernemer van je eigen loopbaan. Bij een loopbaan hoort beweging. Een loopbaan heet niet voor niets loopbaan. Vooruitkijken, plannen maken en blijven leren om je dromen waar te maken. Loopbaanontwikkeling noemen we dat. Wij helpen je daarbij.

We nemen je mee op ontdekkingstocht en vormen een inspirerend gezelschap om nieuwe mogelijkheden in je loopbaan te verkennen. Op bekend of onbekend terrein, niet bang voor de ongebaande paden. Het is hard werken, dat wel. Maar het geeft ook energie. En een ervaring waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Wij kunnen je helpen bij het vinden van een baan

Op dit moment zijn veel werkgevers in de grafimedia branche op zoek naar nieuwe medewerkers. C3 ondersteunt de grafische werkgevers bij het vinden van nieuw personeel. Dus, als je op zoek bent naar werk in de grafimedia branche...of je hebt werk maar staat wel open voor nieuwe kansen...log dan in op C3 werkt, en maak GRATIS een CV aan.    

Voordelen

  • Werkgevers vinden en benaderen jou!
  • C3 werkt! heeft een grafische vacaturebank met actuele vacatures
  • Je ontvangt passende vacatures via de job alert in je mailbox
  • Je solliciteert eenvoudig zelf
  • Ook toegankelijk met je smartphone of tablet

Anoniem inschrijven kan ook

Óf kies voor anoniem inschrijven bij de recruiter van C3. Dan benadert C3 jou met vacatures die aansluiten bij jouw wensen. Je profiel staat dan niet online, dus je werkgever kan deze niet zien. 

Je geeft zelf aan voor welke banen C3 je vrijblijvend mag benaderen. Bij iedere zoekopdracht neemt de recruiter ook jouw gegevens gegevens mee. Wanneer jij geïnteresseerd bent in de vacature die de recruiter jou voorstelt, introduceren we je bij het bedrijf en ondersteunen we je bij het sollicitatieproces.

Log in, maak bij 'Mijn C3' je CV aan en plaats deze in de profielenbank via 'Profielenbank gegevens'.

Loopbaanontwikkeling

Weet jij wat je wilt bereiken in je werk, waar je echt goed in bent en waar je blij van wordt? Belangrijke vragen als je zelf de regie wilt nemen over je leven en loopbaan. Goed loopbaanonderhoud geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Het helpt je om jouw kwaliteiten optimaal te gebruiken en doelgericht om te gaan met veranderingen. Dus zet de eerste stap om echt te bereiken waar je gelukkig van wordt. In de loopbaanwinkel vind je het aanbod dat bij jou past.

Veel (werk)plezier!

Tijdelijk kunnen we de Loopbaan APK aanbieden voor slechts €165,00. Lees hier meer over de Loopbaan APK

Van werk naar werk / outplacement

Is het tijd voor een nieuwe baan? Ben je misschien ontslagen of toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou graag die nieuwe baan te vinden. Jouw persoonlijke situatie, wensen en talenten zijn ons uitgangspunt. We bekijken samen hoe we jouw kansen zo groot mogelijk kunnen maken en gaan direct aan de slag. Met bijvoorbeeld workshops, loopbaantesten, netwerkbijeenkomsten, bij- of omscholing en begeleiding door een loopbaanadviseur bij jou in de regio. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan helpen we je graag met het nemen van de eerste stappen naar het ondernemerschap. In de loopbaanwinkel vind je een compleet overzicht van ons aanbod. 

Heb je een transitievergoeding? Dan kun je voordelig investeren in begeleiding.  Lees hier meer over de transitievergoeding

Altijd en overal aan de slag met je loopbaan

Altijd en overal met je loopbaan aan de slag? Maak dan gratis een account aan bij C3 werkt! Met een persoonlijk profiel heb je een actueel portfolio én een goede basis voor je CV paraat. Je werkervaring, leerresultaten, kwaliteiten en ambities; alles overzichtelijk op één plek. Zo kun je altijd laten zien wat je huis hebt, aan je huidige óf een nieuwe werkgever. In de loopbaanwinkel vind je alles wat je nodig hebt om werk te maken van je toekomst. 

Loopbaanwinkel

Kom shoppen in onze loopbaanwinkel. Je vindt hier alle instrumenten die je nodig hebt om het beste uit jezelf en je organisatie te halen.