Samenvatting
Traject
Werknemer
Lang & gelukkig werken plan

Loopbaan APK

Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier aan het werk zijn. Niet alleen jij, maar ook de organisatie waar jij werkt heeft daar baat bij. Ondertussen staat de tijd niet stil. Je vak verandert en jij ontwikkelt ook.

Wordt daarom ondernemer van je loopbaan. Weet jij wat je wilt bereiken in je werk en waar je echt goed in bent?

De loopbaan APK helpt je daarbij. Een kort en krachtig loopbaantraject dat bestaat uit een loopbaan APK test, een gesprek met een loopbaanadviseur uit de regio en het maken van een persoonlijk actieplan. Een heldere check up die je concrete input geeft om het gesprek aan te gaan met je werkgever en vervolgstappen te zetten.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  Heb je een vraag?

  Bel of mail gerust.

  • Inhoud
  • Praktisch
  • Investering
  • Documenten

  Kijk het filmpje over de Loopbaan APK uitgezonden op RTL7

  Lees het interview "Werknemers Snep positief over Loopbaan APK"

  Inhoud

  • E portfolio
  • Loopbaan APK test
  • Persoonlijke nabespreking met een loopbaanadviseur bij jou in de regio
  • Persoonlijk actieplan

  Je start met het invullen van je persoonlijke gegevens en CV in het e-portfolio in de loopbaanomgeving van C3. Daar staat ook de Loopbaan APK test voor je klaar. Deze test kan je gewoon thuis op je computer of tablet maken. Met de Loopbaan APK test krijg je inzicht in hoe duurzaam inzetbaar je bent. De rapportage van de test is alleen inzichtelijk voor jou en je loopbaanadviseur.

  Je bespreekt de rapportage in een persoonlijk gesprek met de loopbaanadviseur. Vervolgens maak je met hulp van de loopbaanadviseur een persoonlijk actieplan. Met het actieplan breng je in kaart waar jouw aandachtspunten liggen om je inzetbaarheid op peil te houden of te verbeteren en hoe je hier concreet actie op kunt nemen.

  De uitkomsten van die APK? Die blijven tussen haar en de medewerker, vertelt Annemarie. “Natuurlijk mag je ze bespreken met je leidinggevende of iemand van HR, maar dat bepaal jij zelf. Wat belangrijk is, is dat je een actieplan maakt na afloop. Wat ga ik met de uitkomsten doen en wanneer? Dat kost je slechts een kwartier, maar helpt je ontzettend om een vervolg te geven aan jouw professionele ontwikkeling.”

  Annemarie Appelman – loopbaanadviseur bij C3 werkt!


  Je kunt direct van start er zijn geen wachttijden

  Tijdens het traject, maar ook daarna, kun je terecht op het online loopbaanplatform van C3werkt. Je vindt hier jouw e-portfolio en je traject staat voor je klaar in een overzichtelijke tijdlijn. Bovendien zijn daar de loopbaanwinkel, vacaturebank en profielenbank voor jou beschikbaar. 

  • Duur: 2 uur verspreid over twee weken.
  • Groepsgrootte: Individueel traject
  • Plaats: In overleg
  • Resultaat: Aan het einde van het traject weet je welke loopbaanstappen je kunt zetten. Ook heb je een zelf gemaakt persoonlijk actieplan en een uitgebreide rapportage van de Loopbaan APK test. 

  Wil je de resultaten van de Loopbaan APK een stap verder brengen? Dat kan bijvoorbeeld met het Loopbaanplan, driegesprek of extra coaching. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Informatie over het traject is vertrouwelijk en wordt niet verstrekt aan werkgever of derden.


  € 450,- (excl. BTW)

  Ga in gesprek over je opleidingsbudget. Vraag je werkgever om in je te investeren.  Het is natuurlijk ook altijd goed in je eigen ontwikkeling te investeren. 


  Je wilt op de wachtlijst voor

  Loopbaan APK

  Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier aan het werk zijn. Niet alleen jij, maar ook de organisatie waar jij werkt heeft daar baat bij...

  Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

  Jouw inschrijving is succesvol verzonden.