Samenvatting
Workshop
Werknemer
Loopbaan, leren & ontwikkelen

Neem de regie over je loopbaan!

Iedereen kan zijn loopbaanwensen werkelijkheid maken, maar dan moet je wel zelf het heft in eigen handen nemen. En dat kan met deze inspirerende workshop. Je leert in deze workshop je (loopbaan)wensen te realiseren met gebruik van de creatiespiraal. In 12 heldere stappen werk je jouw loopbaanwens uit. Voorbeelden: ik wil een creatieve baan die bij me past, ik wil de opleiding teamleider gaan doen of ik wil voor mezelf beginnen met een eigen pedicurepraktijk.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Heb je een vraag?

Bel of mail gerust.

  • Inhoud
  • Praktisch
  • Investering

We gaan aan de slag met de creatiespiraal van droomwens naar werkelijkheid. De creatiespiraal bestaat uit twaalf stappen die je helpen om je loopbaandromen te verwezenlijken. Deze stappen doorlopen we in de workshop.

Stap 1: Wensen

Stap 2: Verbeelden

Stap 3: Geloven

Stap 4: Uiten

Stap 5: Onderzoeken

Stap 6: Plannen

Stap 7: Beslissen

Stap 8: Handelen

Stap 9: Volharden

Stap 10: Ontvangen

Stap 11: Waarderen

Stap 12: Ontspannen


  • Duur : 1 dag
  • Groepsgrootte: 6 tot 12 personen
  • Plaats: Veenendaal
  • Resultaat: Uitgewerkt stappenplan

Er zijn momenteel geen cursusdata bekend. Wanneer je je inschrijft nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


€ 270,- per persoon (excl. BTW incl. lunch)

Ga in gesprek over je opleidingsbudget. Vraag je werkgever om in je te investeren. Het is natuurlijk ook altijd goed in je eigen ontwikkeling te investeren.


Je wilt op de wachtlijst voor

Neem de regie over je loopbaan!

Iedereen kan zijn loopbaanwensen werkelijkheid maken, maar dan moet je wel zelf het heft in eigen handen nemen. En dat kan met deze inspirerende wo...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.