Printmediabanen

Banen in de printmedia

In de grafische industrie en de printmedia zijn volop banen. Dat is fijn voor de banenzoeker, want er is veel keus. In de vacaturebank hieronder kun je een kijkje nemen in het aanbod van vacatures. Zoals je zult zien, zijn dat er veel. Van orderbegeleider of studiomanager tot vouwer, snijder, ploegleider of rotatiedrukker. Heb je hulp nodig bij het solliciteren, heb je vragen over jouw geschiktheid of over de inhoud van de baan, neem dan vooral even contact met ons op, we helpen je graag! Op de website kun je ook eenvoudig je eigen profiel aanmaken en bewerken. Zo kunnen werkgevers jou makkelijk vinden en benaderen voor hun openstaande vacatures.

Kandidaat gezocht? Kandidaat gevonden!

Ben je werkgever in de grafische branche en ben je op zoek naar nieuw talent, kijk dan via onderstaande button in onze kandidatenbank. Om te kijken of er geschikte kandidaten voor je tussen staan, is het nodig dat je je als werkgever registreert. Dat gaat eenvoudig door op de onderstaande button ‘aanmelden’ te klikken. Als je al een account hebt, klik je op de button ‘inloggen’.

In de kandidatenbank vind je mensen die gemotiveerd én beschikbaar zijn voor jouw openstaande vacature(s). Wil je jouw vacature plaatsen, log dan in op Printmediabanen en voer je openstaande vacature(s) in.

Vacaturebank: