Werken in de grafimediabranche?

Jouw nieuwe baan wacht op je

De komende jaren zijn er veel mensen nodig om drukwerk en verpakkingen te bedenken, ontwikkelen en maken. Als jij op zoek bent naar een nieuwe baan is dit dé branche voor jou. Je weet namelijk zeker dat er de komende jaren voldoende werk is en dat werkgevers staan te springen om jouw komst. Werken in de grafische industrie is technisch en lekker afwisselend. En ook niet onbelangrijk: je krijgt een goed salaris. Als jij de handen uit de mouwen wil steken, helpt C3 werkt! je graag. Wij koppelen jou aan een bedrijf in jouw regio én we zorgen voor een opleiding waarmee jij het vak onder de knie krijgt.

In drie stappen naar nieuw werk

  • Kennismaking: in een eerste gesprek horen we graag wie jij bent, waar je naar op zoek bent en wat je al kunt. Zo kunnen we je het beste helpen op weg naar jouw nieuwe baan.
  • Koppeling: C3 werkt! weet welke bedrijven in jouw regio op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Samen bekijken we welk bedrijf bij jou past, waarna wij de match tot stand brengen.
  • Opleiding: samen met je nieuwe werkgever bekijken we wat er nodig is voor jou om aan de slag te gaan. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een BBL-opleiding gaat volgen of dat je een opleidingstraject op maat krijgt. Je nieuwe werkgever betaalt deze opleiding.

Zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe baan

Je nieuwe baan wacht op je. Stuur vandaag nog een berichtje. Ook als je vragen of twijfels hebt. We vertellen je graag meer over ons traject dat jou een goede baan kan opleveren.

Contact