Nieuwe medewerkers werven

Werven en opleiden van medewerkers

Als werkgever in de grafische sector weet je dat vergrijzing een groot probleem is. Gaan er in jouw organisatie de komende jaren ook veel ervaren collega’s met pensioen? Of zoek je nieuwe collega’s om te kunnen blijven groeien? Ben je op zoek naar frisse blikken en innovatiekracht? C3 werkt! ontzorgt werkgevers in de de grafimediasector, kartonnage – & verpakkingsindustrie en de zeef- en signbranche bij het vinden en opleiden van nieuwe medewerkers.

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

  • Werving van kandidaten: met online wervingscampagnes interesseren we jongeren en zij-instromers in jouw regio voor een baan in de brede grafimediasector en kartonnage – & verpakkingsindustrie.
  • Selectie en matchmaking: we kijken of kandidaten het in zich hebben om een carrièreswitch te maken of het vak te leren en of ze passen bij jouw organisatie.
  • Opleiding en training: met een BBL-traject of een opleidingsprogramma op maat helpen we kandidaten om in te stromen in jouw organisatie.

Vrijblijvend adviesgesprek over instroom

Wil je meer weten over het werven en opleiden van jongeren en zij-instromers voor jouw bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze instroomadviseurs.

Vraag gratis adviesgesprek aan