Van-werk-naar-werk voor werkgevers

Loopbaanbegeleiding en outplacement

Zitten medewerkers in jouw bedrijf niet (meer) op de juiste plek? Heb je het gevoel dat ze stilstaan in hun ontwikkeling en niet alles uit hun talent halen? Of moet je reorganiseren? C3 werkt! heeft ruime ervaring in loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten bij bedrijven in de grafimedia, kartonnage- en verpakkingsindustrie en zeefdruk- en signbranche. Samen helpen we jouw medewerkers om de volgende stap te zetten. Binnen of buiten jouw bedrijf. Met respect en aandacht voor ieders wensen. Zo kunnen jouw mensen weer met enthousiasme het beste uit zichzelf halen en kan jouw afdeling of organisatie weer met de juiste energie aan de slag.

Wij helpen je ook bij het versterken van jouw mensen, teams of de hele organisatie. Met ontwikkeltrajecten voor teams of individuele medewerkers. Ook ondersteunen we je graag met duurzame inzetbaarheidstrajecten en helpen we je bij het creëren van een leer- en ontwikkelcultuur.

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

  • Loopbaan- en ontwikkelscans voor medewerkers
  • Ontwikkeltrajecten voor teams of individuele medewerkers
  • Ondersteuning bij het creëren van een leer- en ontwikkelcultuur
  • Duurzaam inzetbaarheidstraject, inclusief workshops en coaching
  • Outplacementbegeleiding voor individuele medewerkers
Contact

Gratis eerste adviesgesprek

Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op met een van onze adviseurs om vrijblijvend te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Contact